Grøtland

Tekniske data

Grunnflate            56,2 m2
Bruksareal            49.9 m2
Hems                     12,5 m2
Største lengde      11 m
Største bredde     6,5 m
Antall soverom    2 stk

Grøtland har i likhet med flere av våre hytter i denne størrelsen fått plass til det mest nødvendige på forholdsvis beskjeden grunnflate. Her finner du romslig stue-/kjøkkenløsning med utgang til overbygd veranda.

I tillegg har hytta to romslige soverom hvorav det ene har god plass til dobbeltseng, bad/vaskerom og vindfang.

Inngangspartiet er trukket inn i ytterveggen, noe som gir god skjerming mot vær og vind. Her finner du også adgang til en praktisk utebod. Dersom det er ønskelig og behovet er til stede kan hytta leveres med en stor hems som strekker seg over begge soverommene. Adkomst til hems fra spisestua.

Eksteriør

 

Plantegninger


plantegning-grotland
Plantegning

 

 

hems-grotland
Hems