Løksetind

Tekniske data

Grunnflate            98,7 m2
Bruksareal            87,0 m2
Hems                     17,4 m2
Største lengde      12,5 m
Største bredde     12,0 m
Antall soverom    3 stk

Utsikten fra stua er ivaretatt med vindu i tre retninger fra sittegruppa! I tillegg er det utgang til delvis overbyd veranda. Kjøkkenet er romslig med god plass til spisebord. Videre inneholder hytta tre gode soverom, hvorav det ene har plass til dobbeltseng. God plass til garderobe i hvert soverom. Badet er romslig og har en mulighett for plassering av ei badstue.

Vindfanget er romslig og har god plass til yttertøy. Inngangspartiet er godt skjermet med takoverbygg, og her finner du også en praktisk utebod.

Dersom det er ønskelig og behovet er tilstede kan hytta leveres med en stor hems som strekker seg over to av soverommene. I tillegg gir det mulighet for galleriløsning mot stua. Adkomst til hems fra stua.

Veranda kan bygges i hele lengderetninga, noe som gir mulighet for flere skjermede uteplasser.

Eksteriør

 

Plantegninger


plantegning-lokstind
Plantegning

 

hems-lokstind
Hems