Orrfjell

Tekniske data

Grunnflate            81,5 m²
Bruksareal            74,6 m²

(inkl. utvendig bod, går ikke som oppvarmet bruksareal)
Hems                    14,6 m²
Største lengde    11,5 m
Største bredde   8,3 m
Antall soverom  2 stk. + hems

 

Orrfjell er ei romslig hytte for familier som ønsker godt med tumleplass. Det spesielle med denne hytta er hemsløsningen, hvor midtpartiet er senket og gir tilnærmet full ståhøyde utenom ligge plassene. Under midtpartiet gir dette god plass til garederobeløsning for soverommene. Disse er for øvrig så store at det er plass til dobbeltsenger her.

Inngangspartiet er godt skjermet med takoverbygg, og her er det også adgang til en stor utvendig bod. Hallen er stor og har adgang til soverommene, hems og badet. Klesskap kan bygges inn i vegg i hall, en praktisk detalj som gir en ryddig hall.

I tilknytning til det romslige badet er det ei flott badstue. Stue og kjøkken er utformet som åpen løsning med flere oppholdssoner og mange vindu som gir dagslys fra flere sider.

I stuedelen er veggen trukket ut for å gi plass til sittegruppe i nærheten av det sentralt plasserte ildstedet. På motsatt side stort kjøkken- og spiseplass. Åpent takoverbygg utenfor stua slipper lys inn gjennom de store vinduene i front.

Eksteriør

 

Plantegninger