Steinvatn

Tekniske data

Grunnflate          71,9 m²
Bruksareal          68,3 m²
Hems                   14,5 m²
Største lengde    12,6 m
Største bredde   7,1 m
Antall soverom  2 stk. + hems

 

Kjennetegnet til Steinvatn er store, gode rom. Stue og kjøkken er vinklet inn mot resten av hytta, noe som gir lunt og innbydende preg.

Det er utgang fra stue til delvis overbygd veranda, mens det er god plass til spisebord ved kjøkkenet. Hallen er romslig med adgang til de fleste rommene. Soverommene har god plass til senger og garderobe, mens badet kan romme det meste.

Inngangspartiet er godt skjermet med overbygg, og i tillegg er det en utvendig bod integrert i hytta. Hytte kan leveres med hems over soverommene dersom man har behov for ekstra overnattingsplasser, en perfekt løsning for barnefamilier.

Eksteriør

 

Plantegninger