Her presenterer vi hytter i forskjellige størrelser og utforminger. I tillegg gir vi deg en smakebit av hva vi kan levere av andre, hytterelaterte bygg som f.eks. anneks og gapahuk. Det er bygd hytter fra Sjøvegan rundt om i hele Norge og på Svalbard. I tillegg er det også levert som bolighus både i Norge og Tyskland. Våre hytter produserer med vegger i 3’’ eller 4’’ tykkelse, maskinlaftet plank. Tømmeret er seintvoksen furu, noe som gir trygghet for kvalitet og holdbarhet.

Målselv Fjellandsby

Målselv Fjellandsby har en rekke attraktive tomter til salgs både i panoramafeltet og i områder lenger ned i fjellandsbyen.

Les mer…

Øse Hyttefelt

Som hytte-eier i Øsefjellet får du nærhet til naturgitte aktiviteter som ski- og fotturer, jakt og fiske.

Les mer…

Lavangen Panorama

Hyttefelt med 11 tomter på Åbrekka, like ved Fjellkysten gjestehus, med en fantastisk utsikt. Her er også nærhet til havet, samtidig som man er nær fjellet.

Les mer…

Garsnes Hyttefelt

Garsnes Brygge har nyregulerte hyttetomter der du nå kan sikre deg en del av Salangens og regionens vakreste perler.

Les mer…

Håkavik Hytteområde

Hytteområde:
Hyttetomter ligger i et naturskjønt område ved Astafjorden med utsikt mot Mjøsundet / Andørja. Det er kort avstand fra hyttetomter ned til strandlinja.

Les mer…


Sjøveganhytta har produsert hytter for nordnorske forhold siden 1963, og er dermed en av Nord-Norges eldste hytteprodusenter.