Vi oppfyller Drømmen!

Tekniske data Høgkollen

Grunnflate            31,2 m2
Bruksareal            29,1 m2
Hems                     11,0 m2
Største lengde      6,5 m
Største bredde     6,3 m
Antall soverom    1 stk

Høgkollen er ei koselig lita hytte som inneholder det du trenger av fasiliteter for å kunne tilbringe mange fine dager.

Stue og kjøkken er samlet i ett rom med utsikt i tre retninger. Soverommet har plass til ei familiekøye eller dobbeltseng, mens et praktisk vaskerom er plassert ved adkomst fra vindfanget. Eventuell hems strekker seg over soverom, vaskerom og vindfang

På hele hyttas langside er det en overbygd svalgang som gir god skjerming av inngangspartiet samtidig som det er en flott uteplass selv om regnet øser ned.

Stue og kjøkken er samlet i ett rom med utsikt i tre retninger. Soverommet har plass til ei familiekøye eller dobbeltseng, mens et praktisk vaskerom er plassert ved adkomst fra vindfanget. Eventuell hems strekker seg over soverom, vaskerom og vindfang.

På hele hyttas langside er det en overbygd svalgang som gir god skjerming av inngangspartiet samtidig som det er en flott uteplass selv om regnet øser ned.

 

Tekniske data Storøy

Grunnflate            38,2 m2
Bruksareal            35,6 m2
Hems                     10,7 m2
Største lengde      7,3 m
Største bredde     5,5 m
Antall soverom    1 stk + hems

Storøy er en helt ny hyttemodell som vi har gitt en annerledes utforming i forhold til tradisjonelle tømmerhytter. Utformingen er spennende med bratt takvinkel og lavere raft høyde enn normalt.

Den bratte takvinkelen gir stor takhøyde i stua samt plass til en romslig hems over soverom, vaskerom og vindfang. Store vindu og dobbelt balkongdør i stua lar dagslyset flomme inn. Selv om grunnflata er på 40 m2 inneholder hytta soveplass til 6-7 personer når hemsen også tas i bruk.

Romslig vaskerom og særegent inngangsparti med vindfang.