Tilbygg til eksisterende hytter

Dersom du har ei ”Sjøveganhytte” som begynner å bli for liten – fortvil ikke. Sjøveganhytta har stor kompetanse på produksjon av tilbygg til eksisterende hytter.

Tilbygg er for øvrig noe vi leverer mye av. Her skreddersys tilbygget etter kundens ønsker med henhold til størrelse og utforming. Mange av hyttene som ble levert på 70- og 80-tallet hadde størrelser på 30-40 m², og behovet for flere soverom og andre fasiliteter har meldt seg for mange. Dette gjør at det ikke er uvanlig med tilbygg i samme størrelsesorden som den ordinære hytta var.

Tilbygg produseres med samme tømmerprofil som eksisterende hytte. Sammenkobling mellom nytt tilbygg og eksisterende hytte utføres på en slik måte at man ikke legger merke til koblingspunkt.

Ikke nøl med å ta kontakt slik at vi i fellesskap finner den beste løsningen for deg og dine!


Tilbygg hytte 686A Tilbygg hytte 686A

 

Opprinnelig hytte er modell 686A. Tilbygget er plassert i vinkel inn mot hovedhytta. Grunnflate for tilbygget er 12,8 m² mens takoverbygget er 2,6 m². Tilbygget inneholder entre og bod/vaskerom.


 

 

Opprinnelig hytte er modell 727B. Dette tilbygget er plassert parallellt med hovedhytta. Grunnflate for tilbygget er 27 m² mens takoverbygget er 9,5 m². Tilbygget inneholder forlengelse av stua og to soverom.


 

 

Dette tilbygget er lagd i to etasjer. Opprinnelig hytte er modell 707A hvor det gamle inngangspartiet ble revet for å gi plass til tilbygget. Grunnflate for tilbygget er 43 m² mens loftet er 28 m². Overbygg ved inngang er 2,6 m².
1.etasje i tilbygget inneholder hall, ett stort soverom, bod, stort bad/vaskerom og badstue. På loftet er det ei romslig stue samt trapperom.


 

 

Opprinnelig hytte er modell 726B. Grunnflate for tilbygget er 36 m². Tilbygget inneholder gang, to store soverom og bad/vaskerom.